Skamstrup Camping

DCK Skamstrup Camping

Dansk Caravan Klubs campingplads er beliggende på Grydebjergvej 32, Skamstrup, Mørkøv, ca. 80 km vest for København.

DCK Skamstrup er en klubcampingplads, men medlemmer af CC Sverige, NBCC Norge, SFC Finland, DCU og Back To Nature er velkomne gæster på pladsen.

Pladsen drives af et team af DCK - medlemmer - Skamstrupudvalget. Kontaktoplysninger fremgår af vores hjemmeside”.

IMG 1250


Som medlem af DCK kan vi tilbyde dig at bruge vores plads hele året igennem til en særdeles favorabel pris.
Vi kan også tilbyde dig en spændende fritid med gode arrangementer på pladsen - både for børn og voksne.
Der bliver året igennem afholdt stævner og hyggeweekender på pladsen. Hvis du kan lide at tale om camping og hvad der hermed følger af godt kammeratskab og selskabelighed, er dette klubben og campingpladsen for dig.

   
IMG 1246


På billedet ses vores informationshus, det er her du skriver dig ind når du ankommer på pladsen. Det er også her du får den bedste betjening, nemlig selvbetjening. Der skal betales for overnatning og strøm senest søndag kl. 11.00 til vagthavende udvalgsmedlem.Ved informationen findes yderligere information om hvordan alting virker på pladsen.

   


Når du har indskrevet dig kan du så selv vælge, hvor du vil ligge på pladsen. Der er kun nogle få regler der skal overholdes, her er nogle af de vigtigste:Man kan maksimalt ligge 3 uger på samme plads. Træktøjet skal vende ud mod vejen,  >Er græsset kørefast, er der mulighed for at placere sin campingvogn på langs med yderkredsen af pladsen, men kun langs skoven.
3 meter brandreglen skal overholdes.

   


Året igennem afholdes der arrangementer på pladsen. Der afholdes blandt andet påsketræf, midsommerstævne, temaarrangementer så som vikingetræf, fugleskydning, kræmmermarked, vinsmagning og nytårstræf.

Dette er bare en lille del af alle de ting der sker på pladsen.