Medlemsorientering

Kære medlemmer

Som det tidligere er oplyst på hjemmesiden, så betyder Campingrådets konkurs, at vores CKE camping-pas, og dermed også DCK medlemskortene, bliver noget forsinkede. Vi havde en forventning om, at vi i samarbejde med den svenske organisation kunne nå at få CKE kortene klar til udsendelse sammen med bladet i december måned. Det kan imidlertid ikke lade sig gøre – desværre.

Læs mere...

Logbogen

Kære DCK medlemmer

Landsstyrelsen vedtog tidligere på året en regulering af den pointtildeling for deltagelse i DCK's arrangementer, som indskrives i logbogen. Hvordan tildelinger af point for deltagelse i de forskellige arrangementer er, kan du se nedenfor.

Læs mere...

Campingrådets konkurs

Til orientering kan landsstyrelsen oplyse, at Campingrådet ultimo oktober måned i år indgav en konkurs begæring til Sø - og Handelsretten.

Læs mere...

Sygdom i Sekretariatet

Der er stadig sygdom i Sekretariatet.

Man skal derfor forvente længer svar på henvendelser, både pr. telefon og mail.

Læs mere...

STADIG MULIGHED FOR TRYLLEFLØJTEN 9. DECEMBER

Du kan stadig nå at komme med til Tryllefløjten den 9. december på Operaen i København.
Men der er ikke længere bestilt billetter på forhånd, så nu bliver billetterne købt i den rækkefølge som I bestiller dem, hvis det da er muligt at opfylde jeres ønsker om den tyer billetter I ønsker.

Læs mere...

Har du lyst til at lave et stævne ?

Alle medlemmer må meget gerne lave stævner i ind og udland, der vil altid være nogle der kan hjælpe med det. Man kan jo måske begynde med et lille hyggestævne, det kræver ikke så meget. Men det er jo ved stævner man lærer hinanden at kende.

Læs mere...

Lang efterårstur 2018 til Prag

Med hensyn til lang efterårs tur til Tjekkiet/Prag i uge 42 til næste år i 2018, må I meget gerne forhåndstilmelde jer snarest, hvis I tror I vil med, der er pt. 48 forhåndstilmeldte mennesker, der skal være 60 personer, før vi begynder at forhandle om priser, se mere om turen på WWW.DCK

Læs mere...

En plus en giver smarte løsninger Truma LevelControl Set

I forbindelse med lanceringen af LevelControl tilbyder Truma nu et attraktivt sæt: Det indeholder Truma LevelControl og Truma iNet Box til en rabatpris på 2.399 DKK.

Læs mere...

NYHEDER: KABE AUTOCAMPERE 2018

KABE har et udvalg, som tiltaler langt de fleste. Her finder du topudstyrede autocampere i den absolutte Premium klasse, men også prisbillige modeller med lidt færre tilvalg. Tag et kig på vores brede modelprogram. I 2018 er der endnu flere varianter at vælge imellem!

Læs mere...

Tjek din Letvægts gas flasker.

Inden for en periode på 10 dage i maj 2017 er tre letvægtsgasflasker af typen 10 kg fra Ragasco bristet uden at være i brug. Ingen personer er kommet til skade under episoderne, men i det ene tilfælde forårsagede flasken materielle skader.

Læs hele artiklen her

Læs mere...

Overvejer forbud mod campering på rastepladser

23-05-2017

Ole Birk Olesen tvivler på håndhævelse af reglen om weekendhvil.

Transportminister Ole Birk Olesen (LA) overvejer et forbud mod campering på rastepladser. Det skal erstatte kontrollen med den danske regel om forbud mod weekendhvil. Et camperingsforbud vil være lettere at håndhæve og føre bevis for i retten, mener ministeren. Han betragter højere bøde som omsonst.

Læs mere...

Nya tyska miljözoner

Tyskland utökar antalet gröna miljözoner
Vi på DEKRA vill göra er uppmärksamma på 3 nya tyska miljözoner under 2017. Balingen har redan blivit miljözon och enligt planerna kommer städerna Kassel och Regensburg att bli det senare i år.

Læs mere...

Gilleleje camping genopstår som Gilleleje Camping & Feriecenter

Gilleleje camping blev grundlagt i 1968 og har i mange år været en plads med et meget dårligt ry.
Pladsen har været misveligeholdt og tilgroet og mest brugt at mennesker der ikke have et sted at bo, det fortid !

Læs mere...

DCK `s Sekretariat tilbage igen.

Sekretariat er tilbage på halv kraft pga. sygdom. Der skal stadig forventes længer svar tider.

Med venlig hilsen 

DCK `s Sekretariat

Læs mere...

Vigtig sikkerhedsmeddelelse fra Truma

Udskiftning af Truma udvendig gasstikdåse og to gasventiler

Læs mere...

Kampagne tilbud til nye medlemmer 2018

Kære campist med bopæl i Danmark - DCK har et godt tilbud til dig!

Dansk Caravan Klub tilbyder dig, som ikke er eller tidligere har været medlem af DCK, gratis medlemskab i 2018. Tilbuddet, som ikke forpligter dig i øvrigt, omhandler:

Læs mere...

Samarbejds aftalen fornyes for 2016 med Slagelse Camping og Outdoor Center

Slagelse Camping og Outdoor Center tilbyder DCK medlemmer denne rabat:

Aftalen er gældende pr. 1. marts 2016, og gælder for resten af året.

Læs mere...

Vigtig sikkerhedsmeddelelse: Udskiftning af Truma gasfilter

Nødvendig udskiftning af filterhus

Som led i kvalitetssikringen har Truma konstateret en materialeskade på kontrolvinduet på Truma gasfilterets filterhus. Denne fejl stammer fra en dårlig forarbejdning hos en underleverandør. Denne materialeskal kan medføre, at der via flaskekassen ukontrolleret strømmer gas ud i det fri. Under ugunstige omstændigheder kan dette forårsage gaseksplosioner og kvæstelser. På nuværende tidpunkt kender vi dog ingen tilfælde af gaseksplosioner og kvæstelser. Dette vedrører alle filterhuse siden januar 2012.

Læs mere...