Grillen tændes op på campingmesse

Har man sagt camping, har man næsten også sagt grill. Derfor står grill-entusiasterne Anders ’Ædedolken’ Lang og Martin Mygdam klar med grill-shows til CAMPING 2018 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 9., 10. og 11. februar, hvor de tilbereder lækre campingvenlige retter på grill.

Læs mere...

Skabt til naturen

Når Isabella præsenterer nyhederne til 2018 sæsonen, er det med naturen som omdrejningspunkt. Uden naturen ville Isabella ganske enkelt ikke være til. Med rødder i den nordiske natur og designtraditioner har Isabella skabt en ny North Nature kollektion, der skal give udendørsfolket en fuldendt campingoplevelse.

Læs mere...

Campingmesse har 10 års jubilæum

Imens Dansk Melodi Grand Prix brager derudad i Gigantium, åbner Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) samtidig dørene i egne rammer fredag 9., lørdag 10. og søndag 11. februar til Danmarks eneste specialmesse inden for camping. Messen kan i år fejre 10 års jubilæum, og det sker blandt andet med endnu en udvidelse af udstillingsarealet.

Læs mere...

Nye soveregler i autocamperen gør livet lettere for campister

CAMPING: Stærk kritiseret lov, der forlanger mindst fire sovepladser i autocamperen, ændres fra 1. januar til to personer. Dermed er det slut med at køre rundt med ekstra opredninger

Læs mere...

Orientering: Campingpas 2018

Dansk Caravan Klub har den 2. januar 2018 indgået aftale med Camping Key Europe (CKE) om udstedelse af CKE campingpas for 2018.

Læs mere...

Viva la ferie og frihed på Ferie for Alle 2018

23.-25. februar 2018 fylder Ferie for Alle endnu en gang MCH Messecenter Herning med drømmeferier af enhver art. Messen byder på over 1.000 udstillere og Spanien som årets partnerland.

Læs mere...

Hele campingbranchen bakker op om Ferie for Alle

Interessen for camping går kun en vej: Op. Derfor er der ekstra glæde forud for campingudstillingen på Ferie for Alle 2018. Udstillingen er Skandinaviens største og byder på alle de nuancer, campinglivet rummer.

Læs mere...

Lang efterårstur 2018 til Prag

Med hensyn til lang efterårs tur til Tjekkiet/Prag i uge 42 til næste år i 2018, må I meget gerne forhåndstilmelde jer snarest, hvis I tror I vil med, der er pt. 48 forhåndstilmeldte mennesker, der skal være 60 personer, før vi begynder at forhandle om priser, se mere om turen på WWW.DCK

Læs mere...

En plus en giver smarte løsninger Truma LevelControl Set

I forbindelse med lanceringen af LevelControl tilbyder Truma nu et attraktivt sæt: Det indeholder Truma LevelControl og Truma iNet Box til en rabatpris på 2.399 DKK.

Læs mere...

NYHEDER: KABE AUTOCAMPERE 2018

KABE har et udvalg, som tiltaler langt de fleste. Her finder du topudstyrede autocampere i den absolutte Premium klasse, men også prisbillige modeller med lidt færre tilvalg. Tag et kig på vores brede modelprogram. I 2018 er der endnu flere varianter at vælge imellem!

Læs mere...

Tjek din Letvægts gas flasker.

Inden for en periode på 10 dage i maj 2017 er tre letvægtsgasflasker af typen 10 kg fra Ragasco bristet uden at være i brug. Ingen personer er kommet til skade under episoderne, men i det ene tilfælde forårsagede flasken materielle skader.

Læs hele artiklen her

Læs mere...

Overvejer forbud mod campering på rastepladser

23-05-2017

Ole Birk Olesen tvivler på håndhævelse af reglen om weekendhvil.

Transportminister Ole Birk Olesen (LA) overvejer et forbud mod campering på rastepladser. Det skal erstatte kontrollen med den danske regel om forbud mod weekendhvil. Et camperingsforbud vil være lettere at håndhæve og føre bevis for i retten, mener ministeren. Han betragter højere bøde som omsonst.

Læs mere...

Nya tyska miljözoner

Tyskland utökar antalet gröna miljözoner
Vi på DEKRA vill göra er uppmärksamma på 3 nya tyska miljözoner under 2017. Balingen har redan blivit miljözon och enligt planerna kommer städerna Kassel och Regensburg att bli det senare i år.

Læs mere...

Vigtig sikkerhedsmeddelelse fra Truma

Udskiftning af Truma udvendig gasstikdåse og to gasventiler

Læs mere...

Kampagne tilbud til nye medlemmer 2018

Kære campist med bopæl i Danmark - DCK har et godt tilbud til dig!

Dansk Caravan Klub tilbyder dig, som ikke er eller tidligere har været medlem af DCK, gratis medlemskab i 2018. Tilbuddet, som ikke forpligter dig i øvrigt, omhandler:

Læs mere...

Vigtig sikkerhedsmeddelelse: Udskiftning af Truma gasfilter

Nødvendig udskiftning af filterhus

Som led i kvalitetssikringen har Truma konstateret en materialeskade på kontrolvinduet på Truma gasfilterets filterhus. Denne fejl stammer fra en dårlig forarbejdning hos en underleverandør. Denne materialeskal kan medføre, at der via flaskekassen ukontrolleret strømmer gas ud i det fri. Under ugunstige omstændigheder kan dette forårsage gaseksplosioner og kvæstelser. På nuværende tidpunkt kender vi dog ingen tilfælde af gaseksplosioner og kvæstelser. Dette vedrører alle filterhuse siden januar 2012.

Læs mere...